Mobile Menu

Rijk worden met binaire opties

Rijkdom en welzijn behoren tot de natuurlijke behoeften van veel mensen. Daar is in principe ook niets op tegen, omdat men bijvoorbeeld door grote existentiële angsten nooit in staat was zijn potentieel volledig aan te wenden en zich te ontwikkelen in zijn werk.
Om succes te kunnen behalen, moet u allereerst zeker weten wat u werkelijk wilt. Veel mensen beperken zich namelijk al in hun gedachten en die rem bewerkstelligt ook een werkelijke begrenzing. Het allerbelangrijkste is dat u de gedachte los laat, dat het om een concurrentiestrijd zou gaan.

Rijkdom wordt vaak eenzijdig gezien en slechts verbonden aan geld en materialistische zaken. Uiteindelijk valt onder dit begrip eigenlijk ook alles wat uw leven verrijkt: Geld, familie, scholing…

Evengoed gaan wij hier verder alleen in op de materialistische kant van de rijkdom, namelijk hoe u zich rijkdom kunt verschaffen middels de handel in binaire opties.

Is het mogelijk rijk te worden met binaire opties?

Uiteraard bestaat de mogelijkheid dat u rijk kunt worden met binaire optie (in materiële zin dan wel). Heel waarschijnlijk is dit echter niet, aangezien dit een hoge mate van wil en uithoudingsvermogen vergt vooraleer u werkelijk kunt gaan verdienen met de handel. De leer fase is over het algemeen een aanzienlijke tijd en wanneer die doorlopen is, duurt het meestal nog eens jaren voor er een werkelijk goed rendement uit uw handelen zal voortkomen. Zoals alles in het leven, vereist de handel veel zelfdiscipline. Pas wanneer het moment bereikt is dat u alles weet en een sterk gevoel heeft ontwikkelt voor de koersontwikkeling, dan lonen zich alle uren en noeste arbeid die u in uw handelscarrière gestoken heeft. Maar de weg naar ´meesterschap´ is een zeer lange en eigenlijk is dat niveau onhaalbaar.- ook een Usain Bolt kan zich altijd nog verbeteren (waarom zou hij anders zo hard trainen?).

Het is echter ook niet nodig om de beste van de besten te zijn om miljoenen te verdienen met handelen. Met wat ambitie en ijver zou het voor eenieder mogelijk moeten zijn om de basiskennis en zelfdiscipline op te bouwen, zodat de handel in binaire opties een leuk neveninkomen kan worden. Daarbij komt nog eens dat het ook leuk is om bezig te zijn met de financiële markt, zeker wanneer u zich kennis heeft verworven van de basisbegrippen en de samenhang ertussen. Dan bent u ook niet meer zo afhankelijk van berichten uit de media, maar kunt u zich zelf een beeld vormen van de wereld van optiehandel.

Een klein voorbeeld: U heeft al wat ervaring met handelen in binaire opties en intussen voelt u de markt ook goed aan. Uw handelskapitaal bedraagt 1.000 euro en per keer zet u 50 euro in. Dat betekent dat u 5% van uw totale handelskapitaal per keer gebruikt, wat wellicht redelijk naar risico neigt maar toch nog netjes binnen de marges valt van het zekere. Uw hit ratio is onderhand ongeveer 2/3. Per gewonnen handel krijgt u 80% uitbetaald en u krijgt geen geld terug als u verliest.

Winstverwachting = ( 2/3 * 0,8 * €50) – ( 1/3 * €50) ~ 10 euro

Wanneer u gemiddeld tweemaal per dag handelt, en dit doet u twintig dagen in de maand, dan heeft u een extra maandelijks inkomen van 400 euro. Akkoord, het zijn geen miljoenen maar ondanks dat is een extra inkomen wel goed mogelijk. Uiteraard kunt u ook besluiten de 400 euro te laten staan om uw handelskapitaal verder uit te bouwen. Uw procentuele inzet blijft gelijk, maar door het benutten van het procentueel effect worden uw absolute inzetten hoger en daarmee uiteraard ook de winst.