Mobile Menu

Hoe kunt u handelen in het weekend?

Binaire opties zijn een financieel product. Zij zijn gekoppeld aan de internationale beurzen, en de verhouding tussen de verschillende valuta over heel de wereld. Deze koersen zijn de basis van de binaire optie, zonder de koersen is het niet mogelijk om het koersverloop vast te stellen. Dit betekent dat het handelen in binaire opties vooral een bezigheid is die van maandag tot en met vrijdag gedaan kan worden. Maar wat als u geen zin hebt om in het weekend op stap te gaan, of geen zin hebt om het gras weer te maaien? Kunt u dan ook in het weekend gaan handelen in de binaire opties om zo uw handelsstrategie helemaal perfect te maken? Dat kan zeker, maar niet bij alle brokers op het internet.

Waar kunt u handelen in het weekend?

In het weekend liggen de meeste beurzen stil. Dat is de reden waarom de meeste brokers geen handel aanbieden in het weekend, maar technisch gezien is het moment dat alle beurzen gesloten zijn, een heel erg kort moment. Op het moment dat de eerste beurs sluit, gaat de volgende beurs alweer bijna open. Vergeet niet dat er veel verschillende tijdzones zijn op de wereld. Wanneer u bij een internationale broker handelt, is de kans al een stuk groter dat er meer handel in het weekend plaats kan vinden. Daarnaast bieden steeds meer brokers de mogelijkheid aan om tegen verhoogde uitbetalingen handel te plaatsen in het weekend. Daar zit wel een addertje bij onder het gras.

Er zijn uitbetalingen te krijgen van 400% van de inleg. Dat is een flink bedrag, maar daar gaat ook flink wat werk in zitten. Er kunnen namelijk geen looptijden gekozen worden bij deze speciale opties. De opties verlopen allemaal direct op het moment dat de beurzen openen op de maandag. Het is dus een kwestie van al het nieuws goed volgen en vervolgens de goede conclusie trekken. Uiteraard zijn er tegenwoordig ook producten die gewoon 24/7 verhandeld worden. Deze lenen zich dus ook prima voor het handelen in het weekend. Een goed voorbeeld van zo’n product is de Bitcoin. Die kan zeven dagen per week verhandeld worden en dat betekent dat de koers ook constant veranderd.

Is het aan te raden om het in weekend te handelen?

De meningen zijn sterk verdeeld over het handelen in het weekend. De mensen die de hele week moeten werken en die alleen op zaterdag en zondag vrij zijn, die hebben alleen op deze twee dagen de kans om zich echt te verdiepen in de mogelijkheden en de opties. Dit biedt perspectieven, maar het is de vraag of het de bedoeling is om het hele weekend met binaire opties bezig te zijn na een week werken, en met een week werken in het vooruitzicht.

Voor de mensen die de hele week handelen, is het weekend een goed moment om bij te komen. Aan de andere kant moet het nieuws wel in de gaten gehouden worden. Waar eerder het weekend heilig was voor de financiële markten, draaien we nu in een economie die constant door blijft draaien. De economie houdt geen rekening meer met zaterdagen en zondagen. Dat de binaire opties ook in het weekend verhandeld kunnen worden, is daarmee een groot voordeel. Zeker wanneer de brokers hier op in gaan spelen met verhoogde uitbetalingen.

Wat kan er verhandeld worden in het weekend?

Het aantal producten dat verhandeld kan worden in het weekend, blijft momenteel sterk stijgen. Er zijn veel brokers die hier handelaren mee aan willen trekken, omdat de meeste mensen in het weekend de meeste vrije uren te besteden hebben. De kans is groot dat het aantal te verhandelen opties in het weekend straks even groot is als het aantal opties dat verhandeld kan worden op een gemiddelde werkdag.