Mobile Menu

Inleiding: Wat zijn binaire opties?

Binaire opties zijn eenvoudige, moderne en zeer snelle handelsinstrumenten. Bovengemiddelde prestaties zijn daardoor mogelijk, waardoor winsthandel bij veel effectenhandelaars met hoog rendement vergoed wordt. Het beste aan binaire opties is toch de simpliciteit. Wat ”binair” in zijn naam al aanduid, reduceert zich tot slechts twee opties: ofwel de prijs stijgt of hij daalt. Voorspelt u de juiste ontwikkeling in het verstrijken van de tijd van de optie, dan wint u tot 85% van uw inzet. Door dit gebruiksgemak zijn binaire opties zeer geschikt voor de ervaren handelaar alsmede de beginnende.

De beste makelaars voor binaire opties

MakelaarOverzichtOverigAccount aanmaken
iqoption
www.iqoption.com
min. inleg: €10
opbrengst: tot 81%
terugbetaling: 0%
min. inzet: €1
Demo account: Ja
Platform: IQOption
Bijzonderheden: Demo account zonder inleg
IQOption review
Nu aanmelden >>
BDSwiss
www.bdswiss.com
min. inleg: €100
opbrengst: tot 85%
terugbetaling: vrij te kiezen
min. inzet: €5
Demo account: Nee
Platform:: SpotOption
Bijzonderheden: Option-Builder
BDSwiss review
Nu aanmelden >>
24Option
www.24option.com
min. inleg: $250
opbrengst: tot 88% per succesvolle handel
terugbetaling: niet toepasbaar
min. inzet: $24
Demo account: Ja
Platform:: Tech
Bijzonderheden: mobiele versie
24Option review
Nu aanmelden >>

(Handelen in binaire opties houdt een hoog risico in en kan leiden tot verlies van het totale belegde kapitaal)

 
Op het gebied van spanning zijn binaire opties met hun snelle looptijden tot bijvoorbeeld 60 seconden veel interessanter dan acties en obligaties. Voor iedereen die het graag langzamer ziet, zijn er uiteraard ook producten met een looptijd van bijvoorbeeld een maand.

Hoe functioneren binaire opties

Het Handelen met binaire opties is zeer gemakkelijk te leren. Daardoor zijn de vooral voor nieuwkomers in de handel zeer interessant. Zo werkt het:

  • Onderliggende waarde selecteren (valuta, goud, olie, …)
  • Tijdvensters kiezen (minuten, uren, weken, maanden)
  • Investering selecteren
  • Instellen op ”stijgen” of ”dalen”

Wanneer u denkt dat de prijs gaat stijgen, kunt u kiezen voor een call-optie. Wanneer u denkt dat de prijs gaat dalen, bent u het beste uit met een putoptie.

Screenshot-from-2013-03-26-145910

Met binaire opties kunt u in nagenoeg alle denkbare activa handelen. Het is makkelijker omdat dat u de activa niet daadwerkelijk aankoopt, maar slechts inzet op de koersbeweging. Dit is zeer eenvoudig en wanneer u een goed gevoel voor prijsbewegingen hebt, dan kunt u veel geld verdienen met binaire opties.

Alle serieuze makelaars bieden een grote selectie van opties aan. Of u nu liever handelt in grondstoffen of valuta’s of toch liever uw vertrouwen legt in onderliggende aandelen, dat is geen enkel probleem. Met binaire opties heeft u de keuze uit vele tijdsvlakken: bijvoorbeeld een maandoptie voor de meer conservatieve belegger of een 60 seconden optie voor de handelaar die van wat meer risico houdt.

Wetenswaardigheden

  • Wanneer u binaire opties koopt, schaft u niet daadwerkelijk een activa aan. Daarin onderscheiden de binaire opties zich van de traditionele/conventionele opties, want daar ontvangt u met het verstrijken van de optie de daadwerkelijke onderliggende waarde.
  • Met de aankoop van binaire opties plaatst u een wedde op de inzet van de prijs van de onderliggende activa.
  • Dit heeft als voordeel dat u precies weet wat het risico is alsmede de potentiele winst.
  • De focus ligt uitsluitend op de vraag of de prijs stijgt of daalt. In hoeverre de prijzen fluctueren is niet van belang. Wanneer u de eigenaar bent van een call-optie maakt het niet uit of de prijs één punt of honderd punten hoger sluit. U wint in beide gevallen. Dit is precies omgekeerd bij de Put-Opties.

Wat u zich waarschijnlijk al gerealiseerd heeft is dat het grote voordeel van binaire opties de eenvoudige uitvoering/bediening is. Wanneer u reeds ervaring heeft in de Fortex-markt dan zijn binaire opties zeker het juiste voor u. Wanneer u nog geen enkele ervaring heeft vindt u in binaire opties de meest eenvoudige mogelijkheid om in de wereld van optiehandel binnen te stappen.

LLees meer over de testwinnaar van onze grote makelaarstest >>