Mobile Menu

Vergelijking makelaars in binaire opties

MakelaarBinaire opties zijn een relatief nieuw product. Toch zijn er al tal van effectenmakelaren en komen er meer en meer nieuwe binaire optie handelaren in de markt. Meer dan genoeg redenen om de aanbieders op markt te grondig te toetsen en aan een test te onderwerpen.

De resultaten van onze testrapporten en effectenmakelaarsvergelijkingen kunnen nagelezen worden op de betreffende effectenhandelaars review. We hebben daarbij geprobeerd zo objectief mogelijk te blijven wat niet altijd eenvoudig was – maar wij geloven dat we daar goed in zijn geslaagd. Als handelaar heb je zoveel individuele behoeften en wat voor de één een geschikte effectenmakelaar, hoeft dat voor een ander helemaal niet zo te zijn. We hopen dut we u kunnen helpen met ons rapport over de verschillende makelaren.

De beste makelaars voor binaire opties

MakelaarOverzichtOverigAccount aanmaken
iqoption
www.iqoption.com
min. inleg: €10
opbrengst: tot 81%
terugbetaling: 0%
min. inzet: €1
Demo account: Ja
Platform: IQOption
Bijzonderheden: Demo account zonder inleg
IQOption review
Nu aanmelden >>
BDSwiss
www.bdswiss.com
min. inleg: €100
opbrengst: tot 85%
terugbetaling: vrij te kiezen
min. inzet: €5
Demo account: Nee
Platform:: SpotOption
Bijzonderheden: Option-Builder
BDSwiss review
Nu aanmelden >>
24Option
www.24option.com
min. inleg: $250
opbrengst: tot 88% per succesvolle handel
terugbetaling: niet toepasbaar
min. inzet: $24
Demo account: Ja
Platform:: Tech
Bijzonderheden: mobiele versie
24Option review
Nu aanmelden >>

(Handelen in binaire opties houdt een hoog risico in en kan leiden tot verlies van het totale belegde kapitaal)

 
Een vergelijking maken tussen verschillende makelaars is niet eenvoudig en zoals u kunt zien hebben we verschillende criteria per makelaar vergeleken. Het belangrijkst voor ons was de opbrengst, de terugbetaling en de in- en uitbetalingsmogelijkheden per makelaar. Omdat viel makelaars op elkaar lijken, hebben weg groot belang gehecht aan kleine verschillen. Een mobiele versie kan bijvoorbeeld voor vele handelaren van groot nut zijn. Deze optie hebben we gevonden bij 24Option en ons team is het eens dat dit geen uitzondering mag blijven, maar veel meer zou moeten worden aangeboden. Binaire opties zijn immers zeer geschikt voor mobiele handel met de telefoon.

Maak een vergelijking voor u een account aanmaakt

Voordat u een account aanmaakt bij een makelaar en begint met uw eerste stappen in de handel, informeert u zich dan vooral eerst of de makelaar ook aan uw wensen als handelaar kan voldoen. Het vergelijken van verschillende makelaars is zeer belangrijk om te zien welke van deze kan voldoen aan uw verwachtingen. Leest u op z’n minst onze testberichten voor u uw makelaar uitzoekt. We wensen u veel plezier bij het vergelijken, een goede keus, veel succes en “Happy Trading”.