Mobile Menu

Binaire opties; strategieën

Op het internet staan honderden, zo niet duizenden verschillende handelsstrategiën beschreven. De waarheid is echter dat slechts een aantal goed werken en de meeste op de lange termijn meer problemen dan winst zullen opleveren. Een duurzame en succesvolle strategie ontwikkelen is niet eenvoudig. De sleutel tot succes is een combinatie van discipline, uithoudingsvermogen en een solide basiskennis.

Binaire opties zijn vandaag de dag één van de meest winstgevende en beste opties voor private handelaren op de financiële markt. Maar nogmaals willen we duidelijk benadrukken dat er geen toverformule bestaat die succes kann garanderen. Desondanks zijn er toch drie principes die elke keer opduiken bij succesvolle handelaren:

  • Succesvolle handelaren volgen eenvoudige methoden.
  • Succesvolle handelaren kunnen hun emoties bedwingen.
  • Succesvolle handelaren zijn professioneel en hebben discipline.

De grootste fout die veel handelaren maken, is met veel gemak de financiële markt in hun hoofd veel ingewikkelder te maken dan dat deze daadwerkelijk is. De meest succesvolle handelaren houden zich aan simpele regels. Wellicht heeft u de uitdrukking “KISS” wel eens voorbij zien komen. KISS betekent ongeveer “keep it stupid simple”, oftewel houdt de zaken zo simpel als dat ze zijn. En dat is dan ook het recept dat veel succesvolle handelaren op de financiële markt gebruiken.

Een ander probleem waar veel mensen mee te kampen hebben, is het onvermogen om te gaan met verlies. U moet leren (of kunnen aanvaarden) dat verlies een deel van het spel is. Niemand kan altijd winnen. Er zijn zelfs zeer succesvolle handelaren op de Forex-markt die meer keren verliezen dan dat ze winnen. Maar omdat de winstrendementen die van de verliezen overschaduwen, is het uiteindelijke resultaat alsnog uitstekend. Hoe meer u uw emoties onder controle kunt houden, en stapsgewijs u zich er ook meer van bewust wordt, hoe meer u op weg bent een succesvolle handelaar te worden.

De laatste belangrijke eigenschap die succesvolle handelaren kenmerkt, is zelfdiscipline. Wanneer u een goede handelaar wilt worden, en dat is waar we vanuit gaan, dan moet u hardnekkig doorzetten richting uw doel. Omleidingen zijn er niet.

Nu grondstofopties bij IQ Option verhandelen!

Binaire opties: De handelssystemen

Veel handelaren hebben ergens wel een keer geluk en deze winst geven zij vaak al snel terug aan de markt. Veelal ontbreekt het hun aan zelfdiscipline, controle over de emoties en een goed handelssysteem.

Eigenlijk is handelssysteem, ofwel tradingsystem, met zekerheid geen goede omschrijving. VERGEET U ALLE MECHANISCHE HANDELSSYSTEMEN. Een mechanisch handelssysteem biedt u namelijk nooit de flexibiliteit die vereist is, waarmee u succesvol kan worden op de markt. Veel beter is het om te spreken van een handelsmethode; een verzameling van regels die uw visie op de markt weergeven.

Binaireoptiehandel.net wil u graag assisteren bij he topstellen van uw eigen regels om daarmee een handelsmethode te kunnen ontwikkelen, uw eigen handelsvisie. Wij delen onze ervaring en kennis met slechts één doel: Of u nou wel of geen ervaren handelaar bent, we willen het beste uit u naar boven halen. Het belangrijkste om te onthouden, is:

  • U wordt met  binaire opties niet rijk in één dag.
  • Zelfs de beste strategie of methode kan geen duurzame winst brengen als u geen consequent money-management heeft (maar geen zorgen, met binaire opties is dat zeer eenvoudig).

De meeste van onze strategieën zijn gebaseerd op “Price Action”, en ook op analyse van de daadwerkelijke prijsontwikkeling. In wezen analyseren we trends en proberen op de markt te komen middels kleine contrabewegingen op het gebied van ondersteuning en weerstand. Deze methode wordt ook gebruikt door de meeste succesvolle financiële instellingen.