Mobile Menu

Boeken over binaire opties

Om maar met de deur in huis te vallen: Er zijn nauwelijks nog boeken over handelen met binaire opties, Zeker op het Duitse vlak ziet het er somber uit. Daarom raden we aan om het beste te gebruiken uit de algemenere handelsboeken en de daargenoemde tactieken en strategieën toe te passen op de handel met binaire opties.

Boeken in de Duitse taal

Een zeer goed boek met als thema handel en de beurs, dat met name geschikt is voor beginners in de technische kant van de handel, is “Das große Buch der Markttechnik” van Michael Voigt. Voigt is een ervaren professioneel handelaar, cursusleider en schrijver en hij behandelt in dit boek met name de handelsaanpak en benadering. Hij combineert vakliteratuur met een prettige schrijfstijl, waardoor de lezer steeds direct duidelijk wordt hoe de theorie in praktijk toegepast kan worden. Uiteraard kunt u van dit boek geen wonderen verwachten en uiteraard wordt niemand meesterhandelaar in één dag. Het kost normaalgesproken veel tijd en oefening voordat u zich ook daadwerkelijk door en door bewust bent van de praktische aanwending van de concepten die een grote rol spelen in de handel.

Boeken in de Engelse taal

In het Engels zijn onderhand wel een aantal specialistische boeken verschenen. Echt de moeite waard vinden wij het boek “Binary Options” van Hamish Raw.

Zoals normaal is met goede handboeken voor de handel, is het boek met 100 euro voor de hardcoveruitvoering niet bepaald goedkoop. Mocht u één van de gelukkige bezitters zijn van een Kindle-account, dan kunt u het boek aanzienlijk goedkoper downloaden. In “Binary Options” behandelt Raw in 250 pagina’s veel gedetailleerde strategieën zoals Range-Bets, Eachway-Bets, One-Touch, No-Touch en ook het dekken van One-Touch-Bets. Bovendien gaat hij uitgebreid in op Greeks (Greeks zijn partiële afleidingen van de Black-en-Scholes-formule voor de prijs van de optie). Een echte aanrader voor iedereen die goed thuis is in de Engelse taal.