Mobile Menu

Handelen in binaire opties met mobiele telefoon

Binaire opties zijn een uitgelezen product om te verhandelen met een mobiele telefoon. Enige makelaars bieden ook daadwerkelijk deze mogelijkheid al aan. Hiermee kunt u overal en altijd handelen in opties – thuis, op het werk, in de kroeg of in de trein, de mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos. Met de nieuwste smartphone-generaties van Android en iPhone heeft u het ideale apparaat voor analyse en toegang tot de handelsmarkt altijd bij de hand – alles met de 6×11 centimeters gebruiksklaar in uw zak.

Waarom zou u ooit nog terug willen naar de ouderwetse en stoffige handel met uw computer? Wel, de mobiele telefoon heeft zeker vele voordelen, maar nadelen zijn er uiteraard ook en daar gaan we hier op in.

Voordelen van handel met mobiele telefoon

  • Flexibiliteit: Overal waar u bereik heeft met uw mobiel, kunt u handelen in binaire opties. U bent niet gebonden aan een statische computer en onderweg hoeft u niet op zoek naar een internetcafé. Open een handelsoptie in de taxi en sluit deze in het restaurant. Niets is eenvoudiger.
  • Bestaand handelsaccount: Vele makelaren bieden al de optie voor handelen met uw mobiele telefoon. U hoeft dus geen extra account te openen.
  • U kunt oefenen op een demoaccount: Dat is nog eens wat anders dan altijd maar AngryBirds. Open een demoaccount en train uzelf onderweg.
  • Marktanalyse: Uiteraard is het scherm van uw smartphone wezenlijk kleiner dan dat van uw computer. Desalniettemin is de software erg gebruiksvriendelijk en kunt u veel analyses al doen terwijl u onderweg bent.
  • Mobiliteit: U heeft u mobiel altijd mee en is altijd klaar voor gebruik. Daarnaast verslaan zij vaak notebooks op het gebied van batterijduur.

Nadelen van handelen met mobiele telefoon

  • Verbindingsproblemen: Af en toe is er sprake van verbindingsproblemen, bijvoorbeeld wanneer men onder weg is met de trein. Ook in de lift is het bereik niet optimaal. Een verbindingsprobleem op een cruciaal moment is natuurlijk niet alleen frustrerend, maar kan ook nog eens verlies betekenen.
  • Langere wachttijden: Mobiele applicaties zijn vaak afgeleid van applicaties die bedoeld zijn voor de computer. U krijgt wel de functionaliteit van de pc-versie, maar niet de gelijke performance.
  • Bijkomende kosten: Afhankelijk van uw contract en uw aanbieder kan handelen met uw mobiel extra geld kosten. Informeer hiernaar bij uw eigen aanbieder.

Apps: Waarmee u met iPhone, Android of Blackberry handelen kunt

Zelfs met de nadelen, zijn de voordelen van handelen met uw mobiel duidelijk doorslaggevend. Met uw iPhone, Android of Blackberry, met de applicaties van de makelaars voor uw mobiele telefoon bent u altijd in controle.

Voor handelen met uw mobiel bevelen wij makelaar AnyOtpion aan. Dit bedrijf biedt een app voor zowel iPhone als android. Uw positie op de markt controleren onderweg – bij AnyOption geen probleem.