Mobile Menu

Hoe verdienen brokers hun geld?

Het handelen in binaire opties is relatief nieuw. De binaire opties kwamen rond 2010 pas echt sterk op, maar waren op dat moment nog voorbehouden voor de mensen die met veel geld wilden gaan handelen. Dankzij de opkomst van veel nieuwe brokers en de sterke vraag vanuit de mensen die met kleinere bedragen wilden gaan handelen, is het nu ook mogelijk om met minder inzet te handelen in de binaire opties. Een groot gedeelte van de handelaren vindt de binaire optie een product dat met voorzichtigheid benaderd moet worden. Zij zijn ook voorzichtig met de keuze van de broker. Waar heeft dit mee te maken?

Brokers met licentie hebben de voorkeur

Op het moment dat een financieel product populair wordt, kunt u er op rekenen dat er mensen op de markt komen die op oneerlijke manieren geld willen verdienen. Dat is altijd al zo geweest en zal in de toekomst ook met alle zekerheid zo blijven. Daarom is het altijd goed om een broker te kiezen die een licentie heeft en waar meer mensen handelen. Goede reviews zijn een goed uitgangspunt om ook eens ergens te gaan kijken. Heeft een broker echter geen licentie en zijn er nauwelijks ervaringen op het internet te vinden, dan is het verstandig om afstand te houden van dit platform. De kans is dan namelijk groot dat de broker het geld op een oneerlijke manier verdient en daar wilt u geen slachtoffer van worden.

Hoe verdienen eerlijke brokers hun geld?

Wanneer u wat ervaringen opgedaan heeft met het handelen in binaire opties, dan weet u dat de gemiddelde winst bij een gewonnen optie rond de 80% ligt. De return bij een verloren inzet ligt rond de 15%. De 5% die mist om het 100 te maken, is het bedrag dat de broker zelf houdt. Let wel op dat dit niet het volledige verhaal is. De vijf procent blijft alleen hangen wanneer evenveel opties verloren gaan als dat er opties zijn die in winst eindigen, met dezelfde inzet. Dit is meestal niet het geval. Er zijn namelijk veel beginnende handelaren die verkeerde beslissingen nemen op het moment dat zij gaan handelen in binaire opties. Zij verliezen het geld dat uiteindelijk weer uitbetaald wordt aan de mensen die meer verstand hebben van het handelen met dit financiële product. Uiteindelijk blijft er op deze manier altijd wat geld hangen bij de broker, die dit geld ook goed kan gebruiken om het handelen mogelijk te maken.

Waar gebruikt de broker het geld voor?

De platformen die gebruikt kunnen worden voor het handelen in binaire opties, zijn uiteraard niet gratis. De handelaren kunnen hier gratis gebruik van maken. Zij hoeven niets te betalen bij het aanmaken van het account. De broker heeft echter wel geld nodig om het platform beschikbaar te houden, om de fouten eruit te blijven halen en vergeet ook vooral niet dat de brokers steeds aan het werk zijn met de ontwikkelingen. Er zijn altijd nieuwe mogelijkheden die verkend moeten worden. Naast al deze uitgaven moeten de mensen achter het platform ook betaald worden. Er zijn mensen die de analyses maken, er zijn mensen aanwezig op de helpdesk om te helpen, en daarnaast hebben veel brokers acties, aanbiedingen en toernooien die gebruikt worden om handelaren actiever te krijgen. De bonussen en prijzen moeten ook ergens vandaan komen.

Het laatste punt waar veel geld voor nodig is, is de promotie die de brokers gebruiken om nieuwe handelaren aan te trekken. Wanneer u een voetbalwedstrijd aan het kijken bent, is de kans groot dat u de naam van een broker op de shirts ziet staan, of op de boarding langs het veld.

Verdienen brokers hun geld op een eerlijke manier?

De meeste brokers verdienen het geld gewoon op een eerlijke manier. De manier waarop de brokers in binaire opties het geld verdienen, verschilt nauwelijks met de manier waarop andere aanbieders van financiële producten het geld verdienen. Dit geld is een klein bedrag dat blijft hangen tijdens het handelen in binaire opties en het grootste gedeelte van de inkomsten wordt gebruikt om het makkelijker te maken voor de handelaren op het platform. Het geld gaat in feite dus weer terug naar de mensen die het betaald hebben. Let wel op. Dit gaat alleen op voor de brokers met een goede reputatie, een licentie en genoeg goede reviews of ervaringen. Er zullen altijd brokers bij zijn die het minder goed voorhebben met de mensen die actief zijn op het internet.