Mobile Menu

Binaire olie opties

Aardolie is nog altijd de grootste energiebron en de belangrijkste grondstof bij de vervaardiging van kunststoffen. Deze duidelijk belangrijke grondstof kunt u natuurlijk gebruiken in de handel met zowel obligaties als CFDs maar uiteraard ook met binaire opties. Het grote voordeel hiermee is niet alleen dat het veel makkelijker is te leren, maar ook dat er een veel kleiner startkapitaal nodig is.

De aardoliemarkt

Aardolie maakt in volume bijna 45% uit van de totale grondstoffen wereldwijd. Daarmee is het per definitie de belangrijkste grondstof. Er zijn vele verschillende soorten, ingedeeld naar volume, gewicht en viscositeit. Brent is de belangrijkste variant voor Europa en is vernoemd naar het gelijknamige aardolieveld in de Noordzee.

Bij aardolie gaat het om een grondstof die schaars is en waarbij het voortdurend moeilijker wordt nieuwe bronnen aan te boren. Het beperkte aanbod staat tegenover een stijgende vraag door de grote economische groei en de gestegen levensstandaard in landen zoals China en India. Dit heeft een wezenlijke uitwerking op de prijsontwikkeling en dit zal in de toekomst nog grotere gevolgen gaan hebben.

Binaire opties in aardoliehandel

Binaire opties zijn het ideale product om te beginnen met handelen in aardolie. Het grote voordeel ten opzichte van obligaties zijn dat de hoge volatiliteit van aardolie geen probleem speelt en u niet uit uw positie gestopt kunt worden. De reden is eenvoudig: Uw hoeft geen stops te gebruiken. Met binaire opties zet u immers alleen in op de prijsontwikkeling tot het einde van de looptijd van de optie. Heeft u gelijk gekregen met uw prognose, dan wint u.