Mobile Menu

Binaire aandelen opties

Fotolia_21857570_XS-300x194Handel op de beurs is voor veel mensen altijd nog verbonden aan veel vraagtekens en de economisch turbulente tijden dragen niet bepaald positief bij aan dat imago. Zelfs aandelen die in de Duitstalige wereld toch zeker populair zijn, hebben een relatief gering aandeel. De mogelijke opbrengsten die zich aanbieden, zouden echter voor elke private investeerder interessant moeten zijn. Wanneer u wilt beginnen met aandelenhandel, dan is het noodzakelijk eerst vertrouwd te raken met de markt en de koers regelmatig in de gaten te houden.

Ook met binaire opties kunt u handelen in aandelen. De eenvoudigheid van het financiële product biedt u een makkelijkere instap in de markt dan wanneer u daadwerkelijk aandelen aan zou kopen. Met binaire opties hoeft u zich namelijk niet druk te maken over het goede moment om te verkopen of de volatiliteit en de daarbij horende stops die u uit de markt zouden kunnen plaatsen. Met binaire opties zet u alleen in op de prijsontwikkeling en daarmee telt alleen of u de goede inschatting heeft gemaakt met uw prognose.

De aandelenmarkt

Bij het kopen van aandelen verwerft u een aandeel in het bedrijf. De handel wordt op de beurs voor waardepapieren afgehandeld en de prijs is in wezen gebaseerd op de wet van vraag en aanbod.

De klassieke beurs is de zogenaamde parkethandel. Hier komen de handelaren in waardepapieren samen om te strijden voor de beste prijzen voor hun klanten. Steeds vaker echter hebben deze beurzen plaats via de computer, zoals Xetra, het Duitse handelssysteem. Deze functioneren volledig automatisch en maken een „fysieke fase“ overbodig.

De wereldwijde handelscentra zijn New York, Londen, Tokio en de beurs van Frankfurt. De betekenis van de kleinere beurzen in de opkomende landen worden echter steeds groter.

Binaire opties in de aandelenhandel

Het probleem in de handel met aandelen is vaak de volatiliteit. Een ervaren handelaar plaatst vaak stops in de markt om zijn positie te zekeren. Door de hoge volatiliteit van de markt worden deze stops echter vaak gehaald waardoor de handelaar uit de markt geworpen wordt.

Aandelenhandel met binaire opties kent dat probleem niet. Omdat u bij dit nieuwe financiële product alleen inzet op de prijsverandering van de onderliggende vermogenswaarde, kunt u niet uit de markt gezet worden. Met binaire opties maakt u immers geen gebruik van stops om uw positie zeker te stellen. U weet van tevoren uw potentiële winst en het risico dat ermee verbonden is, en daar kunt u uw inzet op afstellen.

Waar u aandelenopties kunt handelen

Voor handel met aandelenopties reden wij makelaar “IQ Option” aan. Deze innovatieve onderneming is uitermate geschikt vanwege hun overzichtelijke en eenvoudig te bedienen platform.

Nu aandelenopties handelen bij IQ Option >>