Mobile Menu

Binaire Range en Boundary opties

Met binaire Range- of Boundary-opties heeft u de mogelijkheid gecompliceerde optiestrategieën te gebruiken in de aanschaf van slechts één product. In de klassieke optiehandel heeft u daarvoor twee tegenovergestelde opties nodig met een overeenkomstige aanschafprijs. In de Duitse versie van 24Option, hieronder te zien in de screenshots, wordt dit type optie een ´Grensoptie´ genoemd.

Het principe van de Range-opties is zeer simpel. U bepaalt bij uw inzet of de prijsontwikkeling van een onderliggende activa, zoals valuta of aandelen, geheel binnen een bepaald gebied blijft, of dat deze de grenzen zal overschrijden.

Om een handel met grensopties op de markt te kunnen zetten, moet u eerst dat type optie selecteren. In het geval van 24Option klikt u op grens. Daarna kunt u het aantal activa waaruit u kan kiezen verkleinen met de filterfunctie tot valuta, obligaties, grondstoffen of aandelen. Daarna kiest u de vermogenswaarde die u wilt. Wij hebben in ons voorbeeld gekozen voor EURUSD.

Binaire grensopties: Binnen het bereik

De Innenrange-Optie kiest u wanneer u denkt dat de koers zich voor het einde van de looptijd, nauwelijks zal gaan bewegen – en daarmee uw range niet zal verlaten. Klik simpelweg op “In” en geef het bedrag in dat u inzetten wilt. Om de aankoop te voltooien, drukt u op de kopen-knop.

De positie is geopend. Het groene bereik staat voor de range die de prijs niet mag verlaten. Wanneer de optie in dit vlak sluit, dan wint u.

Binaire grensopties: Buiten het bereik

Een Outer-Range optie kiest u wanneer u denkt dat er volatiliteit op zal treden en de koers zich zeker zal gaan bewegen. Dit zou in het geval van EURUSD het geval kunnen zijn wanneer de publicatie van de US-arbeidsmarkt op komst is (de Non Farm Payrolls).
Klik om uw positie te openen op ´Out´ en geef het in te zetten bedrag in. Met ´kopen´ sluit u de deal en is uw handel op de markt.

Gefeliciteerd. Uw handel staat nu op de markt en de positie is geopend. Rood gemarkeerd is uw winstzone. De optie moet in één van deze twee vlakken eindigen om u winst op te leveren.

Range Opties