Mobile Menu

Binaire zilver opties

Zilver, het kleinere broertje van goud, wint steeds meer aan populariteit. Dit heeft als reden dat zilver in tegenstelling tot goud wel veel wordt gebruikt in de industrie. Provocatief kan men vragen: „Is zilver het nieuwe goud?“

Hoewel dat tot op vandaag nog niet het geval is, ontdekken steeds meer investeerders het zilver als nieuwe beleggingsmogelijkheid in onzekere tijden. Daarnaast is het natuurlijk interessant dat vele makelaars hun klanten de mogelijkheid bieden te handelen in zilver.

De zilvermarkt

De belangrijkste zilverproducenten zijn vooral Noord- en Zuid-Amerika. Met name Peru is erg belangrijk, dit land levert ongeveer 30% van de totale wereldproductie..

Zilver is in tegenstelling tot goud van grote betekenis in de industrie. Het makkelijk te vervormen metaal is zeer makkelijk voor geleiding van elektriciteit, geleiding van warmte en heeft goede eigenschappen met betrekking tot reflectie. De stijgende vraag komt hoofdzakelijk uit de elektrotechniek en elektromechaniek, auto-industrie, lucht- en ruimtevaart en de energiesector. Ook de waterwerken zouden niet zonder zilver kunnen.

Daarbij is het wit glanzende edelmetaal helemaal niet zo voorradig als men denkt: Wereldwijd is er ruim vijfmaal meer goud dan zilver! Daarom zou het niet verwonderlijk zijn wanneer zilver in de toekomst een grondstof zou worden waarom gevochten wordt. Een sleutelrol daarin is weggelegd voor China en India. Deze beide Oost-Aziatische staten hebben samen meer dan 2,5 miljard inwoners en de vraag blijft stijgen. Vooral in China is de zonne-energie een explosief groeiende sector en zilver speelt daarin een grote rol. Daarom kunnen we gerust rekenen op een verdere stijging van de prijs en wij zouden het niet verwonderlijk vinden als zilver in de toekomst zou groeien in belang, ten koste van het goud.

Binaire opties in de zilverhandel

Ook met binaire opties kunt u meeprofiteren van de zilvervloot. Met het „digitale handelsinstrument“ is dit zelfs erg eenvoudig en makkelijk. U hoeft alleen maar een goed gevoel te hebben voor de prijsontwikkeling van zilver (maakt u vooral een prognose gebaseerd op de bovenstaande gegevens) en bepaal of u in gaat zetten op een Put-optie of een Call-optie. U kunt tot een Call-optie besluiten wanneer u denkt dat de prijs van zilver zal gaan stijgen. Mocht u denken dat de prijs van zilver gaat dalen, dan koopt u uiteraard een Put-optie. Wanneer de looptijd van de binaire optie is verlopen, en uw zit met uw inschatting goed, dan krijgt u rond de 75% uitbetaald. Daarbij speelt het geen rol of de zilverprijs 50 cent of 10 dollar gestegen (of gedaald) is. Het gaat er alleen om of u de richting van de prijsontwikkeling goed voorspeld heeft.

Waar kunt u handelen in zilveropties

Zilveropties zijn eenvoudig te verhandelen op het overzichtelijke platform van “IQ Option”. Waar wacht u op?

Nu zilveropties handelen bij IQ Option!