Mobile Menu

Binaire goud opties

In crisistijden vluchten veel mensen naar waardevaste zaken. Goud speelt hierin een centrale rol en is voor velen een zekere haven, zeker voor investeerders die zich willen beveiligen tegen geldontwaarding. De waarde van goud is namelijk zeer goed bestand tegen invloeden, in tegenstelling tot het vluchtige papiergeld. Kijkt u bijvoorbeeld naar dit: voor een ounce goud kon u 100 jaar geleden een goed kostuum kopen, en ondanks de enorme prijsstijgingen in die 100 jaar, kunt u vandaag de dag nog steeds voor die ounce goud een geweldig kostuum aanschaffen.

Ook met binaire opties kunt u investeren in goud. Met het nieuwe product op de financiële markt is dit bijzonder eenvoudig en makkelijk te leren. In tegenstelling tot handelen met obligaties, waarmee normaal in goud gehandeld wordt, heeft u bij binaire opties geen duizenden euro’s startkapitaal nodig om in te stappen, en ook de vakkennis en terminologie is niet vereist. Binaire opties zijn toegankelijk voor iedereen en het ideale product om mee te investeren in goud.

De goudmarkt

Naar schatting is er sinds de komst van de mens op aarde meer dan 160.000 ton goud gewonnen. De „US Geological Society“ schat de grootte van de reserves op ongeveer (Stand 2011) 55.000 ton.

Goud heeft in tegenstelling tot zilver een geringe betekenis in de industrie. Slechts 12% van de totale hoeveelheid wordt via deze manier gebruikt. Een derde wordt gebruikt voor het herstellen van staven en munten en de rest, het merendeel dus, wordt gebruikt voor sieraden.
De vraag naar goud is de laatste dertig jaar sterk geografisch van west naar oost verschoven. Waren het in 1980 nog Amerika en Europa die de vraag bepaalden, nu is het hoofdzakelijk Oost-Azië en daar vooral India, gevolgd door China, waar goud zeer op waarde geschat wordt. Begin 2012 daalde de vraag in India door verdubbelde importtol vanuit de overheid, maar de experts rekenen erop dat vooral in deze landen (India en China) de kooplust zeker zal blijven groeien.

Binaire opties in de goudhandel

Binaire opties lenen zich uitstekend voor investeringen in goud. U kunt al met een klein startkapitaal (100 euro bijvoorbeeld bij de makelaar OptionBit) beginnen met de handel om uw expertise op dit gebied te verbreden. Daarnaast wordt de handel eenvoudiger en veel makkelijk om te begrijpen. U hoeft immers alleen maar de richting van de koers te voorspellen. Was uw prognose goed, dan krijgt u bijvoorbeeld bij OptionBit tot 75% van uw inleg als winst uitgekeerd.

Waar kunt u handelen in goudopties

Eigenlijk hebben alle makelaars voor binaire opties onderhand wel goud in hun pakket zitten. Wij bevelen voor zowel beginners als gevorderden “IQ Option” aan.

Nu goudopties bij IQ Option verhandelen!