Mobile Menu

Binaire opties demokonto

Wanneer u een nieuwkomer bent in de handel, dan is een demoaccount voor handel in binaire opties de beste keuze voor u. Daarmee heeft u de mogelijkheid eerst te oefenen in de handel en met speelgeld uw strategieën te ontwikkelen of te verbeteren. Zelfs ervaren handelaren raden we aan met een demoaccount te beginnen. De reden is simpel: De handelsplatformen lijken op elkaar, maar er is een wezenlijk onderscheid in de functies en bediening. Binaire opties zijn eenvoudig en simpel te gebruiken, maar een beetje tijd om te wennen aan software en de nieuwe software is voor niemand een slecht idee.

Hoewel we iedereen aanraden te beginnen met een demoaccount, is de waarheid dat slechts een klein aantal makelaars dito ok daadwerkelijk aanbiedt. Demoaccount halen immers de performance omlaag en nemen veel opslagruimte in gebruik, waar het systeem niet voor gemaakt is. Daarnaast hebben natuurlijk ook de handelaars die handelen met speelgeld vragen voor de support en zijn dus daar extra mensen nodig. Vanwege deze redenen zien de meeste makelaars af van het aanbieden van demoaccounts, of spelaccounts.

Demo mogelijkheid 1: IQ Option

Een andere mogelijkheid is de makelaar IQ Option. Daar krijgt u een echt demoaccount dat u onbegrenst kunt gebruiken. Het nadeel: De Britse makelaar is alleen nog in het Engels beschikbaar. Mocht u het Engels echter uitstekend beheersen, dan is IQ Option een uitstekende keuze voor u. De makelaar is helemaal interessant omdat het platform dat aangeboden wordt, geheel objectief is wat en heel spectrum aan extra opties geeft die bij andere makelaars niet bestaan – zoals een betere Charttool of looptijden die u zelf kunt bepalen!

Open hier uw gratis demoaccount bij IQ Option >>

Demo mogelijkheid 2: BDSwiss

BDSwiss is uitstekend geschikt voor Duitstalige handelaren, omdat deze makelaar klantenservice in het Duits heeft, die 17 uur per dag tot uw beschikking staat. Uw demoaccount moet vrij geschakeld worden door de support van BDSwiss. Helaas is er ook een nadeel: U kunt uw demoaccount maar 24 uur gebruiken.

Open hier een demoaccount bij BD Swiss >>