Mobile Menu

Handelsplatformen en software

De handelsplatformen die u nodig heeft om te kunnen handelen bij een makelaar in binaire opties, zijn goed doordacht en eenvoudig te bedienen. Normaal hoeft u niet eens software te downloaden, omdat het online applicaties betreft. Daarmee zijn de applicaties bedrijfsafhankelijke systemen en is het gebruik ervan voor de handelaar zeer eenvoudig. Enige platformen ondersteunen daarnaast ook nog eens mobiele handel met de telefoon.

spotoption_pro

Op alle platformen kunt u verschillende handelsstrategieën gebruiken met de daarbij horende opties. Vaak heeft u de keuze uit “High”/”Low”-opties, “Touch”-opties en “Range”- of “Boundary”-opties, die de handelaar kan gebruiken om in te zetten op de onderliggende activa. Dit biedt veel afwisseling en uiteraard verscheidene mogelijkheden in de handel met binaire opties.

TradoLogic Platform

Het platform van TradoLogic wordt door veel binaire optiemakelaars gebruikt. Daaronder bevinden zich bekende namen zoals OptionBit en OptionXP. Het platform ondersteunt die verschillende handelsmanieren (digitaal, touch en range) en de handelaar kan opties inzetten op valuta (Forex-opties), grondstoffen, Indices en  aandelen .

Het platform van TradoLogic geeft de handelaar in binaire opties vele voordelen. De handelaar heeft onder andere de mogelijkheid om een positie voortijdig te sluiten. Mocht uw optie in het geld zijn, maar de koers van de onderliggende vermogenswaarde keert zich tegen de handelaar, dan kan de positie worden gesloten en ontvangt u de (deel)winst. Deze functie wordt “Take Profit” genoemd. Een andere functie, die ook niet zo vanzelfsprekend is, is de zogenaamde “Rollover”. Daarmee kunt u de looptijd van uw optie verlengen.

Uiteraard gebruikt TradoLogic de koersinformatie van één van de zekerste en meest betrouwbare bronnen: Reuters.

OptionFair (Tech) Platform

Het handelsplatform van OptionFair wordt wereldwijd gebruikt en is zeer geliefd. De onderneming heeft vervolgens niet alleen een platform ontwikkelt, maar biedt zelf ook diensten aan als binaire optiemakelaar. Naast OptionFair gebruiken ook 24Option en Optionsclick dit platform.

Het OptionFair handelsprogramma is een online applicatie en valt vooral op door het overzichtelijke en puristische design. Ook ervaren handelaars hebben genoeg uitdaging met de Range-opties en Touch-opties die zij kunnen gebruiken bij hun handelsstrategieën.

SpotOption Platform

Op het handelsplatform van SpotOption vinden we binaire optiemakelaars zoals “Banc de Swiss“, “Banc de Binary” of “TradeRush”. Dat heeft ook een reden: Het platform is uitgerust met talrijke innovatieve functies, wordt constant doorontwikkeld en maakt het de handelaar in binaire opties zeer gemakkelijk.

SpotOption begon met de ontwikkeling van het handelsplatform in 2008. De dataverbinding met Reuters en andere dienstverleners garandeert een lopende actuele koers in realtime.

In het hoofdvenster van het handelsprogramma kan de handelaar eenvoudig wisselen tussen de verschillende instrumenten: Aandelen, valuta, indexen, grondstoffen. Daarnaast vindt u ook nog een venster met meest uitgekozen en meest verhandelde opties.

Option-Builder

De “Option-Builder” is een speciale functie voor de meer ervaren handelaar. Met deze functie kunt u in feite uw eigen binaire optie opstellen. De optiehandelaar bepaalt de looptijd, de opbrengst:risico ratio en kan daarmee de optiehandel volledig aanpassen naar zijn eigen stijl.

One-Touch

Naast de “High”/”Low”-opties kan de handelaar bij SpotOption ook handelen met “One-Touch”-opties. Dit gevorderde product is iets minder makkelijk in het gebruik, omdat hier niet alleen de richting van de prijs voorspeld moet worden, maar ook of de prijs een bepaald niveau overschrijden moet – of juist onder een bepaalde prijs moet zakken (afhankelijk van de vraag of u een call of een put optie heeft). Het hogere risico betekent ook een hogere opbrengst bij winst, vaak tot 100% zelfs.

60-Seconden-opties

Voor alle handelaren met weinig tijd en waaghalzen: Met 60 seconden opties kunt u handelen in opties met zeer geringe looptijd. Slechts één minuut bepaalt of u winst of verlies maakt.

ProTrader

Voor professionele handelaren biedt SpotOption op het platform een eigen kijkoptie. Daarin kunt u makkelijk analyses maken, maar getrainde ogen kunnen hier ook trends veel eenvoudiger voorzien.

Mobiele handel met uw telefoon

Binaire opties zijn zeer eenvoudig en snel te handelen en lenen zich uitstekend voor handel onderweg. Het platform van SpotOption ondersteunt smartphones en maakt de handel hiermee wel erg gemakkelijk en comfortabel.

spotoption_mobile-300x258