Mobile Menu

Geslaagd voor de test: Keplero Holdings Ltd (BD Swiss) serieus en geen bedrog!

Op de financiële markten worden miljarden omgezet en een steeds groter deel van de taart gaat naar de binaire opties. Steeds meer effectenmakelaars komen op de markt, als paddenstoelen schieten zij uit de grond, en daarom is het weinig verwonderlijk dat tussen deze vele ondernemingen ook een aantal is dat zijn winsten wil vergroten door middel van minder oprechte bedoelingen, vaak zelfs met bedrog!

Hier willen we nader ingaan op „BD Swiss“ (Banc de Swiss) om antwoord te vinden op de volgende vraag:: Is „BD Swiss“ serieus of bedrog en afzetterij? De makelaar, die pas in 2012 werd opgericht, heeft zich voornamelijk gespecialiseerd op de Duitse markt en heeft hier een enorme groei doorgemaakt (en ook nog voor zich liggend). In de Duitstalige wereld is „BD Swiss“ (niet te verwarren met Bank de Swiss) onderhand de onbetwiste nummer 1 geworden. Laten we beginnen met het bedrijf dat achter het bedrijf, het Zwitserse merkje, staat, Keplero Holdings Ltd.

Nu grondstofopties bij BD Swiss verhandelen!

Wat is Keplero Holdings Ltd?

Het hoofdkantoor van Keplero Holdings Ltd staat in Cyprus, net als die van de meeste andere effectenmakelaren:

KEPLERO HOLDINGS LTD
THEMISTOKLI DERVI 41, HAWAII TOWER
7TH FLOOR, OFFICE 708
Nicosia, 1066
Cyprus

Veel mensen in Duitsland hebben een gevoel van wantrouwen tegenover bedrijven die niet gevestigd zijn in Duitsland zelf. In de financiële wereld echter, is het verstandig wat handiger om te springen met de belastingwetgevingen.

Voor iedereen die nog niet overtuigd is, hebben we goed nieuws. Keplero Holding Ltd. heeft namelijk ook een hoofdkantoor in Duitsland zelf:

Keplero Holding Ltd.
Mainzer Landstrasse 47
60329 Frankfurt

Als onderneming met een Duits kantoor, geniet „BD Swiss“ direct meer vertrouwen dan andere makelaars. Terecht, vinden wij, aangezien „BD Swiss“ daarmee ook gebonden is aan de Duitse wetten.

Conclusie: GESLAAGD

Regels en licenties

Op niet-gereguleerde platformen is het aan de makelaar zelf om het geld van de klanten te bewaren in gescheiden trustfondsen, zoals het zou zijn wanneer het onder de wet zou vallen. Daarnaast is er geen onafhankelijke derde partij die een wakend oog houdt op de geldtransacties.

Helaas is er tot op heden geen enkele makelaar voor binaire opties werkelijk in bezit van een licentie. De renden: Pas op 3 mei 2012 heeft de „Cyprus Securities and Exchange Commission“ (CySEC) besloten strenger om te gaan met makelaars op dit gebied, in samenhang met invoering van een dwanglicentie en controles. Daarmee is de CySEC de eerste EU-wet op dit gebied.

„BD Swiss“ is één van de allereerste makelaars die zich in december 2012 zo een licentie heeft verschaft en zich daarmee vrijwillig onderwerpt aan de regulering. Zou de onderneming echt kwade bedoelingen hebben, dan zouden zij zo een zelfregulering niet eens hebben overwogen maar eerder nog zou het bedrijf zich terug hebben getrokken richting de Kaaimaneilanden of een ander paradijs.

CONCLUSIE: GESLAAGD

Zeker handelen

Het motto van „BD Swiss“ luidt: Eenvoudig en veilig handelen. Over de eenvoudige en simpele inrichting van het platform, bestaat geen twijfel. Ook het product binaire opties staat voor eenvoudigheid en daarmee is het eenvoudig handelen zeker doeltreffend.
Maar hoe ziet de zekerheid er uit, ofwel het veilig handelen. Ook hier scoort „BD Swiss“ veel bonuspunten.

Keplero Holdings Ltd. heeft een vestiging in Duitsland – 1:0
„BD Swiss“ laat zich vrijwillig reguleren – 2:0
Alle datatransacties zijn SSL versleuteld – 3:0

CONCLUSIE: GESLAAGD

Conclusie: Serieuze makelaar, geen bedrog – geslaagd

Samenvattend kunnen we hier bevestigen dat „BD Swiss“ een serieuze onderneming is. Waar het toch tot aanklachten komt met betrekking tot bedrog, kunnen wij die eigenlijk alleen maar uitleggen als een handelaar die bijvoorbeeld de bonusvoorwaarden niet begrepen heeft.

Anderen zien niet in waarom de makelaar een kopie wil van het paspoort als bewijs van identiteit of een uitdraai van de bankrekening als bewijs van woonadres. Dit is natuurlijk alleen maar omdat de wet dit voorschrijft en alle makelaars zich hieraan moeten houden, duidelijk met het oog op het witwassen van geld. Wie zich daar niet in kan vinden, of wie ook daadwerkelijk zwart geld wil witwassen, die kan de handel in binaire opties beter links laten liggen. Al met al kunnen we hier vaststellen dat BD Swiss vooral een explosieve start heeft gehad op de Duitse markt en dat voor een bedrijf dat begin 2012 nog niet eens op de kaart stond. Voor bedrog of afzetterij hebben wij bij BD Swiss in onze tests geen enkel bewijs gevonden.

Daarmee is „BD Swiss“ en Keplero Holdings Ltd. een van onze grootste aanbevelingen. Meer informatie vindt u in ons ervaringsbericht over BD Swiss.