Mobile Menu

AnyOption review

AnyOptionAnyOption is één van de oudere ondernemingen op de jonge markt van binaire opties. Het bedrijf werd in 2009 opgericht in Cyprus en biedt zowel een Duitstalig platform dat eenvoudig te hanteren is, als een Duitstalige klantendienst. Daarom is de makelaar vooral onder nieuwkomers in de handel zeer geliefd.

AnyOption staat bekend om nieuwigheden en innovaties. Zo heeft de makelaar kortgeleden een nieuw product geïntroduceerd: “Option+”. Option+ zijn geen normale binaire opties, want u heeft de mogelijkheid om de optie ten aller tijden (ook nog voor de looptijd voorbij is) terug te verkopen aan de makelaar. Dit product vinden wij erg interessant en zullen deze in onze test nader bekijken.

Nu aanmelden!
Open hier uw handelsaccount

AnyOption overzicht

Oprichting: 2009
Plaats: Cyprus
Talen: Engels, Duits, Turks, Italiaans, Frans, Spaans
Website: www.anyoption.com
Minimale inleg: €200
Minimale inzet: €25
Maximale inzet: variabel
Uitbetaling: tot 80%

Handel, resultat och återbetalning

Bij AnyOption kunt u naast de gewone binaire opties “High”/”Low”, ook “One Touch” opties verhandelen. Daarnaast is er nog een heel nieuw en exclusief product: Option+. Met Option+ opties heeft u de mogelijkheid de optie voortijdig terug te verkopen, ongeacht de vraag of u op winst of verlies staat. Dit brengt u nog meer gemak en flexibiliteit in betrekking tot uw risico- en money-management. De ten gronde liggende handelsinstrumenten omvatten alle mogelijke valutasoorten, grondstoffen, obligaties en aandelen.

Voor een optie met winst, oftewel een succesvol afgesloten handel, krijgt u tussen de 65% en 71% uitgekeerd. Dit lijkt minder dan bij de concurrentie, maar bij verder vergelijk blijkt dit niet het geval: Bij AnyOption krijgt u namelijk gegarandeerd 15% GEGARANDEERD TERUG BETAALD bij zowaar ELKE VERLOREN HANDEL. Daarmee staat AnyOption op gelijke hoogte met alle andere aanbieders op de markt.

Bediening en functies van de software

Fotolia_23610500_XS-e1346953279610-150x150Het platform van AnyOption is goed doordacht en daardoor zeer eenvoudig te bedienen. Zoals normaal bij binaire opties is het een online platform en is het derhalve niet nodig externe software te downloaden. Wat direct opvalt is dat men in één oogopslag vier verschillende opties kan volgen in de charts, hetgeen bij andere aanbieders niet mogelijk is. Dit is uitermate praktisch wanneer u meerdere activa in de gaten wilt houden of meerdere opties gelijktijdig op de markt heeft staan.

Een heel handige functie is de zogenoemde “Roll Forward” functie. Daarmee kunt u het einde van de looptijd naar voren of achteren verschuiven, als u denkt daar voordeel uit te kunnen halen. Dit vergroot de flexibiliteit zelfs op het vlak van de looptijden.

Binaire opties lenen zich uitstekend voor handelen met de mobiele telefoon, dankzij hun eenvoudigheid. AnyOption heeft dit zeer makkelijk gemaakt voor de handelaren: Eigen applicaties voor iPhone en Android staan geheel tot uw beschikking. Daarmee kunt u zelfs onderweg uw posities in de gaten houden of zelfs nieuwe opties aanschaffen. Met onze Android-telefoon hebben we zeer goede ervaringen met deze functies.
Een andere plus in onze test bleek de gratis sms-service. Wanneer u een optie aanschaft van $100 of meer dan krijgt u een gratis sms met informatie aan het einde van de looptijd.

In- en uitbetaling

Fotolia_25060666_XS-150x150AnyOption biedt u talrijke eenvoudige en comfortabele mogelijkheden voor in- en uitbetalingen van uw handelskapitaal. Naast de klassieke creditkaart, bankoverschrijving en de EPS-direct overschrijvingen heeft u ook de keuze uit Ukash en onze aanbeveling Skrill. Helaas is PayPal hier nog geen mogelijkheid.

Service en klantenondersteuning

Fotolia_28387495_XS-e1346953356186-150x150De klantenservice van AnyOption staat u de klok rond bij met raad en daad. Naast de geliefde Live-Chat en email komt u hen ook gratis bellen op een servicenummer.

Beoordeling AnyOption in een overzicht

AnyOption is één van de meer ervaren makelaars in binaire opties. Dat voelt u ook snel bij het bedrijf uit Cyprus, alles loopt op rolletjes en u voelt zich als handelaar in goede handen. Met nieuwe innovaties krijgt AnyOption het constant voor elkaar de lat nog hoger te leggen voor de concurrentie.
We waren direct enthousiast over de mogelijkheid binaire opties te verhandelen onderweg met de mobiele telefoon. AnyOption biedt hiervoor een applicatie aan voor iPhone en Android. Goed aansluitend is de gratis sms-service.

Voordelen

  • Gegarandeerde terugbetaling
  • Option+
  • Roll Forward” functie
  • SMS-service

Nadelen

  • geen VIP-programma
  • klantenservice alleen te bereiken op werkdagen

naar AnyOption website >>