Mobile Menu

24Option review

24Option24Option werd in 2010 opgericht. Dat is ook eenvoudig te zien aan de jonge makelaar, want het platform is een edele en minimalistische samenstelling uit de andere bestaande. 24Option is in korte tijd één van de meest geliefde makelaars geworden en steeds meer handelaren in Duitsland schenken de onderneming hun vertrouwen. Sinds kort is het platform dan ook te gebruiken in het Duits.

Nu aanmelden!
Open hier uw handelsaccount

(Beleggers kunnen al hun kapitaal verliezen)

24Option overzicht

Oprichting: 2010
Talen: Engels, Duits, Turks, Spaans, Italiaans, Frans
Website: www.24option.com
Minimale inleg: €250
Minimale inzet: €24
Uitbetaling: tot 88% per succesvolle handel

Handel, resultaat en terugbetaling

Ongeacht of u handelt met valuta, aandelen of obligaties, of misschien juist de grondstofmarkt, bij 24Option zit u altijd op de goede plaats. U kunt naast de eigenlijk binaire opties zoals “High”/”Low” opties, ook handelen met “Range” opties en “One Touch” opties. Daarmee heeft u een heel spectrum aan mogelijkheden, dat u kunt aanpassen binnen uw Money-Management en handelsdoelstellingen.

Fotolia_19292379_XS-e1346953249540-150x150Bij 24Option krijgt u tot 88% per gewonnen handel uitgekeerd. Maar het wordt nog mooier: 24Option biedt u ook een VIP-programma zoals Optionsclick heeft. Als VIP heeft u veel voordelen en daaronder valt een 4% extra uitkering bij winst (88% dus). Meer daarover vindt u in ons testbericht. In gevallen dat beleggers valt uit het geld dat ze hun belegde kapitaal te verliezen op deze handel

Bediening en functies van de software

Fotolia_23610500_XS-e1346953279610-150x150Om de handel beginnen, hoeft geen software te installeren. De applicatie draait online en biedt ook de minder ervaren computergebruiker de mogelijkheid om direct te beginnen. Zoals al eerder aangeven, wijst het platform zichzelf. Alle belangrijke functies zijn zeer overzichtelijk weergegeven en zijn snel te vinden in een oogopslag. Mocht u geen ervaring hebben in de handel, dan zult u versteld staan hoe eenvoudig en makkelijk alles eigenlijk draait.

Wat ons bijzonder beviel in onze test, was de automatische aanpassing van de applicatie voor mobiele apparaten. Wie kijkt onderweg nog niet even snel naar de koersontwikkelingen en wil graag aan de handrem trekken wanneer het mis gaat? Bij 24Option is dat geen enkel probleem. Of het nu met de iPhone, Android of Blackberry is – bij 24Option heeft u overal en altijd alles onder controle en behaalt u met alle mobiele apparaten goede resultaten.

Net als bij OptionsClick vinden we ook hier een “Early Closure”-functie. Mocht een handel in de winstzone zijn, maar zich ineens tegen u keren, dan kunt u de optie direct terug verkopen en de handel voortijdig beëindigen (tot 5 minuten voor het verlopen van de looptijd).

In- en uitbetalingen

Fotolia_25060666_XS-150x15024Option biedt u de volgende mogelijkheden voor in- en uitbetaling: Creditkaart, Skrill, bankoverschrijving, Liberty Reserve. Daarmee kunt u snel uw rekening aanvullen en uw winsten laten uitbetalen. Helaas is PayPal hier nog geen mogelijkheid.

Ervaringen met bonus en VIP-programma van 24Option

Momenteel zijn er geen bonus programma voor deposito’s bij 24Option.

Service en klantenondersteuning

Tijdens onze test bleek de chatfunctie van de klantendienst uitstekend te werken. Elk uur van de dag wordt u bekwaam geholpen. Daarnaast is 24Option elk uur van de dag te bereiken via telefoon of email.

Beoordeling van 24Option in een overzicht

24Option is een uitstekende makelaar. Al bij het openen van het platform werden we enthousiast. Nieuwelingen in de handel kunnen een kosteloos demo account openen en zo de handel in binaire opties eerst eens uitproberen met speelgeld.

Voordelen

  • Vip-programma
  • bonussen (voorwaarden zijn van toepassing)
  • hoge uitbetaling (tot 88% per succesvolle handel)
  • Early Closure functie
  • eigen mobiele handelsapplicatie

Nadelen

  • geen

till 24Option website >>

(Beleggers kunnen al hun kapitaal verliezen)