Mobile Menu

BDSwiss review

bdswiss_175x125„BDSwiss“ is een nieuwkomer op de markt van binaire opties en daarom zeker een weinig bekende aanrader. Zeker voor Duitstalige handelaren is de makelaar interessant met een afdeling in Frankfurt inclusief een Duitstalige klantendienst, en gebruik van de goede software van SpotOption. Deze wordt bijvoorbeeld ook gebruikt door BBinary– maar bij BDSwiss heeft u het voordeel dat u een account kunt openen met veel minder geld.

“BDSwiss” is uitstekend uit onze testen gekomen en is daarmee één van onze topaanbevelingen. Vanwege de Duitse afdeling is de onderneming uitermate geschikt voor Duitstalige handelaren.

Nu aanmelden!
Open hier uw handelsaccount

BDSwiss overzicht

Oprichting: 2012
Plaats: Cyprus, dochteronderneming in Duitsland
Talen: Engels, Duits
Website: www.BDSwiss.com
Minimale inleg: €100 – €250
Minimale inzet: €5 (60 sec), €25 (digitaal)
Maximale inzet: €1.500
Uitbetaling: tot 85%

Handel, resultaat en terugbetaling

Bij “BDSwiss” is de keuze werkelijk reuze:: Meer dan 170 verschillende activa kunt u hier verhandelen! Naast bijvoorbeeld aandelen en obligaties kunt u ook inzetten op valuta en grondstoffen. Volgens onze ervaringen kan werkelijk elke handelaar hier zijn ding vinden. De looptijden van de opties zijn de standaardopties: 60 seconden, 15 minuten, 30 minuten, één uur of tot het einde van die beursdag.

Fotolia_19292379_XS-e1346953249540-150x150De jonge makelaar biedt u uiteraard ook verschillende vormen van opties aan. Naast de klassieke “High”-/”Low”-opties kunt u ook kiezen voor Touch-Optie. Daarnaast wordt ook nog de functie van Option-Builders aangeboden. Met deze functie kunt u uw eigen optie samenstellen en verhandelen. Daarmee bestaan er zelfs geen grenzen meer voor de meer professionele handelaren.

Per gewonnen handel krijgt u 85% uitgekeerd. Uiteraard kunt u zich hier ook tegen verlies verzekeren, aangezien met de Option-Builder alle mogelijkheden openstaan.

Bediening en functies van de software

Fotolia_23610500_XS-e1346953279610-150x150Het platform van “BDSwiss” is zeer betrouwbaar en ook zeer snel. Het is een online applicatie, wat betekent dat u geen externe software hoeft te installeren. Daarmee zijn de kansen voor alle handelaren gelijk, en kunnen mensen met minder verstand van computers ook direct beginnen met handelen. Om uw veiligheid te garanderen zijn alle datatransacties versleuteld met een 256-Bit SSL-codering.

Meer professionele en doorgewinterde handelaren zullen zeker voorstander zijn van het platform: Naast de normale een eenvoudig gehouden functies kunnen de professionele handelaren een overzicht vinden met veel extra informatie. Met hulp van “Traders Choice Bar” kunt u altijd zien wat andere handelaren in deze functie gedaan hebben.

Daar bovenop hebben we dus de eerder al genoemde “Option Builder”. Daarmee kunt u uw eigen optie creëren, en zelf een looptijd bepalen, resultaat/risicoverhouding… Zo werkt het:

1. Kies grondwaarde
2. Kies de looptijd
3. Resultaat/Risicoverhouding vastleggen
4. Call of Put kiezen
5. Bedrag ingeven

Testen hier de Option Builder >>

In- en uitbetalingen

Fotolia_25060666_XS-150x150Uw “BDSwiss” handelsaccount kunt u makkelijk opladen via bankoverdracht, Visa of Mastercard. Overschrijvingen zijn snel en eenvoudig en normaal gesproken staat het geld binnen 48 uur op uw handelsaccount. Uitbetalingen worden voltrokken binnen twee werkdagen en vervolgens vrijgegeven. Houdt u er rekening mee dat het tot zeven dagen kan duren eer het geld ook daadwerkelijk op uw rekening staat.

De minimale inleg is €250 bij een overschrijving en slechts €100 wanneer u gebruik maakt van een creditcard. Alle uitbetalingen op uw creditkaart zijn kosteloos, net als een maandelijkse storting op uw bankrekening.

Update: “Banc de Swiss” biedt nu ook Skrill (voormalig Moneybookers) aan als praktische in- en uitbetalingspartner. Skrill is de leidende aanbieder op het gebied van geldtransacties – en zeker de moeite van het proberen waard.

Ervaringen met het VIP-programma en bonussen van BDSwiss

Momenteel zijn er geen bonus programma voor deposito’s bij BDSwiss.

Service en klantenondersteuning

Fotolia_28387495_XS-e1346953356186-150x150De vakkundige klantendienst staat u dagelijks bij van 09:00-21:00 CET. U kunt hen bereiken via telefoon, Live-Chat, Skype of email.

Beoordeling BDSwiss in een overzicht

„BDSwiss“ is nog een erg jonge makelaar, maar blijkt in de test dankzij vele innovaties en een geweldige Duitstalige klantendienst. Erg enthousiast waren we over de Option-Builder, omdat hier echt alles mogelijk is en men niet aan richtlijnen gebonden is zoals bij andere makelaars het geval is. “BDSwiss” kunnen we zonder enige terughoudendheid aanbevelen.

till BDSwiss websida >>